Esselenbroek 22, RUURLO

GOED TOEVEN AAN DE RAND VAN DORP

In de kindvriendelijke woonwijk "Esselenbroek", met vrij uitzicht op het plein met plantsoen, loopt u aan de achterzijde zo het groene buitengebied in. Op steenworp afstand van winkels en scholen presenteren wij deze goed onderhouden MIDDENWONING met uitgebouwde, moderne keuken en doorgang met berging naar een stenen schuur. Aan de stenen schuur is een extra houten berging en houthok gebouwd voor opslag van het stookhout.

In de besloten achtertuin met achterom en bestrating is er overdekt terras, voorzien van elektra, waar u heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast is er een houtopslag, ideaal voor het opslaan van hout. Op koude en donkere dagen kunt u genieten van de warmte en het sfeervolle haardvuur van de houtkachel in de woonkamer.

Voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid. Het treinstation, sportvelden en zwembad liggen binnen handbereik.

PERCEEL
Keurig aangelegde voortuin met haag, divers groen en onderhoudsvriendelijke bodembedekking. Via een kronkelend bestraat pad is de voordeur te bereiken.
De achtertuin met een vrije ligging richting het buitengebied is onderhoudsvriendelijk aangelegd en kent een ideale zonligging op het zuidwesten.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte met modern hangcloset. Een aangename leefruimte met een straatgerichte woonkamer met vrij zicht op het voorgelegen plein en opstelling van de houtkachel die in de winter voor een extra aangename warmte kan zorgen.
Tuingerichte en uitgebouwde keuken met ruime eethoek, moderne greep loze keukeninrichting van 2020 voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur te weten: 4-pitsgaskooktoestel, afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken bevindt een achter hal/berging met openslaande deur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop, 3 goed bemeten slaapkamers.
Moderne badkamer met inloopdouche voorzien van stortdouche, badkamermeubel met vaste wastafel en 2e hangcloset.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare ruime open en multifunctionele zolder met Velux-dakraam, opstelling van de HR-combiketel en aansluitingen van het witgoed.
Op deze verdieping is op eenvoudige wijze een extra (slaap)kamer te realiseren.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1982. Perceel: ca. 133 m². Inhoud: ca. 483 m³. Woonoppervlakte: ca. 129 m². Overige inpandige ruimte:
ca. 9 m². Verwarming: HR-combi Nefit (bouwjaar: 2000). Isolatie: muur-/ en dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas. Energielabel: B. Bijzonderheden: op de 2e verdieping is een extra kamer te realiseren.

lees meer +
€ 295.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Esselenbroek 22 - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 295.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1982
  • Woonoppervlakte:
    129 m²
  • Perceeloppervlakte:
    133 m²
  • Inhoud:
    483 m³