Amaliahof 19, RUURLO

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN AAN RUSTIG HOFJE

Deze geschakelde semi-bungalow is gelegen in een rustig hofje in het centrum van Ruurlo. De woning is in 2005 gebouwd, met comfort en duurzaamheid, wat blijkt uit het volledige isolatiepakket en het energielabel A. Recent is de woning opgeknapt en gemoderniseerd. Zo is alle binnenwerk in fris wit geschilderd, ligt er een nieuwe onderhoudsarme pvc-vloer in de woonkamer/keuken en nieuw tapijt in de slaapkamers. De woning is uitermate geschikt voor jongeren, senioren en/of minder validen, mede dankzij de ruime slaapkamer op de begane grond met directe toegang tot de badkamer en een toilet. Daarnaast zijn er boven nog twee mooie, lichte kamers, waarvan 1 met vaste wastafel. Verder biedt de woning diverse praktische voorzieningen zoals een zonnig terras aan de achterzijde, een siertuin aan de voorzijde en een geheel overdekte brede carport. Hierdoor is het zowel binnen als buiten een ideale woonplek. Ruurlo zelf biedt een goede infrastructuur met een treinstation, een busstation, vele fietspaden, diverse winkels, gezellige restaurants en meerdere supermarkten. Verder zijn er scholen, sportgelegenheden en is er een bibliotheek. Via de nabijgelegen uitvalswegen zijn ziekenhuizen in de omgeving goed bereikbaar. Dankzij het Ruurlose “noaberschap” voelt u zich in het hofje vast snel thuis.

PERCEEL:
U kunt uw vervoermiddel voor de deur parkeren, bijvoorbeeld onder de carport aan de voorzijde, maar er zijn ook parkeervakken tegenover de woning. Vanuit de carport is er een aparte toegang naar een extra inpandige ruimte, ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets. Voor de ramen aan de voorzijde is een weelderige siertuintje aangelegd wat zorgt voor kleur en gezelligheid. Zowel vanuit de keuken als vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het terras aan de achterzijde van de woning alwaar u volledige privacy heeft. Hier kunt u al vroeg in het voorjaar van de lentezon genieten en als de zon u te veel wordt, kunt u het elektrische zonnescherm uitzetten.

Indeling:
Begane grond
overdekte entree, hal met trapopgang en garderoberuimte, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. De woning bestaat uit een ruime woon/eetkamer met een sfeervolle straatgerichte erker en ramen aan de voor- en achterzijde, waardoor de ruimte zeer prettig aanvoelt. De open hoekkeuken met boven- en onderkastjes, is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, te weten: inductie kookplaat, afzuigkap (2024), combimagnetron, koelkast (2024), vaatwasser en inpandige afvalbak (2024). Vanuit de woonkamer is er aan de achterzijde toegang tot het terras en tot de grote tweepersoons slaapkamer op de begane grond. Middels schuifwanden is er vanuit de slaapkamer directe toegang een badkamer, voorzien van een douche en badkamermeubel met vaste wastafel (2024) en tot een separaat toilet. De slaapkamer heeft eveneens een buitendeur naar het terras en doet mede dankzij de ramen en het buitenlicht prettig en ruim aan. Vanuit de woonkamer en via de voordeur die voorzien is van ramen, komt u in de hal, die dankzij het vele licht, aangenaam aan doet. In de hal bevindt zich de toiletruimte, welke voorzien is van een modern hangcloset en een wasfontein. Tevens is hier de meterkast (met glasvezelaansluiting), de trapopgang naar de 1e verdieping en de toegang tot de inpandige berging, die ook van buitenaf bereikbaar is. In de bergingsruimte bevindt zich de HR-combiketel en zijn er aansluitingen voor wasmachine, droogtrommel, vrieskist etc. Op de kopse kant is een grote inbouwkast, handig voor de opslag van bijvoorbeeld een stofzuiger of andere schoonmaakmiddelen die u niet in het zicht wilt hebben. Tevens bevindt zich in de berging de brievenbus.

1e verdieping
Via een mooie houten trap bereikt u de overloop met speelse raampartijen die voor een aangename lichtinval zorgen. De overloop geeft toegang tot de 2e en 3e slaapkamer van het huis. Vanwege de grote Velux-dakramen is er veel licht in de kamers. De grote kamer aan de voorzijde heeft tevens een vaste wastafel.

2e verdieping:
De kamer aan de achterzijde biedt middels een vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder met stahoogte.

Kenmerken:
Bouwjaar: 2005. Perceel: ca. 119 m². Inhoud: ca. 382 m³. Woonoppervlakte: ca. 86 m². Overige inpandige ruimte: ca. 13 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 20 m². Verwarming: Nefit HR (bouwjaar: 2005). Isolatie: volledig en HR++ glas. Energielabel: A. Bijzonderheden: Voor jong en oud, levensloopbestendig, met extra (slaap)kamers op de 1e verdieping.

lees meer +
€ 365.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Amaliahof 19 - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 365.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2005
  • Woonoppervlakte:
    86 m²
  • Perceeloppervlakte:
    119 m²
  • Inhoud:
    381 m³