van Hogendorplaan 36, LOCHEM

VERRASSENDE HOEKWONING IN GEWILDE WIJK
Deze sfeervolle hoekwoning biedt een uitstekende combinatie van comfort, duurzaamheid en ruimte. De woning is goed onderhouden en in 2020 flink verduurzaamd met onder andere nieuwe kunststof kozijnen en voordeur aan de voorzijde, wat bijdraagt aan lagere energiekosten, mede dankzij de zonnepanelen.
Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een diepe en besloten tuin op het westen, perfect om te genieten van de avondzon. De vrijstaande garage biedt erg veel bergruimte en de aangelegen geïsoleerde ruimte kan multifunctioneel ingezet worden. Binnen is de woning licht en ruim, met een royale uitbouw aan de achterkant die voor extra ruimte en licht zorgt. De open keuken is van alle gemakken voorzien en aansluitend is er een werkkamer, perfect voor degenen die vanuit huis werken. Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer.
De woning ligt in een kindvriendelijke buurt met een speeltuin op steenworp afstand. Bovendien is de Enk met de fraaie Lochemse Berg vlakbij, ideaal voor wandelingen. Het stadscentrum van Lochem, met diverse voorzieningen zoals supermarkten, een schouwburg en een treinstation, is ook gemakkelijk bereikbaar. Kortom, deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabel, duurzaam nieuw thuis!

PERCEEL
De woning is gelegen op een perceel van 341 m². De privacy volle tuin is gesitueerd op het westen. Er is een ruime, overdekte veranda aanwezig van ca. 16 m² waar u heerlijk kunt genieten van de (avond)zon. Vrijstaande stenen garage met aangrenzende (geïsoleerde) kantoorruimte en zolder van totaal ca. 27 m². Parkeren kan op de eigen oprit met 2 auto’s.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder van ca. 7,5 m².
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Werkkamer. Open keuken (2008) met Airconditioning en 4-pits gaskookplaat, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Royale woonkamer met tuindeuren en veel lichtinval. Bijkeuken met keukentje en vriezer.
De begane grond is grotendeels voorzien van plavuizen en vloerverwarming.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers met vaste kasten waarvan één met airconditioning. Eenvoudige badkamer met wastafelmeubel en inloopdouche.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1957. Perceel: 341 m². Inhoud: ca. 420 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Hybride warmtepomp (2020), Airconditioning, deels vloerverwarming.
Volledig geïsoleerd. Energielabel A. Bijzonderheden: 18 zonnepanelen (2020).

lees meer +
€ 395.000,-kosten koper
Brochure downloaden
van Hogendorplaan 36 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 395.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1957
  • Woonoppervlakte:
    110 m²
  • Perceeloppervlakte:
    341 m²
  • Inhoud:
    420 m³