Prinses Irenelaan 23, LOCHEM

5 (SLAAP)KAMERS EN LUXE SANITAIR
Moderne, vrijstaande, ruime villa met inpandige berging en eigen oprit voorzien van laadpaal, optimaal in combinatie met 23 zonnepanelen (2022). Deze 20 jaar jonge gezinswoning is volledig geïsoleerd en beschikt over een energielabel A. Daarnaast is het complete sanitair in 2023 vernieuwd, zijn er 5 ruime (slaap)kamers en beschikt de woning over bijna 200 m² woonoppervlakte. Zowel de woonkamer als keuken zijn op de tuin georiënteerd.
Het perceel is 466 m² en biedt een verrassende, volgroeide tuin met rondom meerdere terrassen en veel privacy.
Op fijne woonlocatie in rustige, autoluwe woonwijk op steenworp afstand van de supermarkt en basisscholen. Het stadscentrum en het bosrijke buitengebied van Lochem bevinden zich op loopafstand.

PERCEEL
Rijk aangelegde tuin met veel groen en meerdere terrassen. Rondom groene beschutting welke veel privacy bieden. In deze tuin kunt u heerlijk vertoeven zowel in de zon als genietend van schaduw. Er is een vijver aanwezig, diverse borders en zelfs een moestuin. Er is een houten berging waar u het tuingereedschap in kwijt kunt en een inpandige berging welke ideaal is om uw fietsen in op te bergen. Zijtuin die voor- en achtertuin verbindt. Aan de voorzijde een ruime oprit voor 2 auto’s met laadpaal voor uw (stekker)auto.

INDELING
Begane grond:Lichte entree met garderobe-nis. Luxe toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met openslaande terrasdeuren en de mogelijkheid een studeerhoek (indien gewenst) af te scheiden. Woonkeuken met tuindeur en diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zoals 3-pitskookplaat, afzuigkap (2020), grillplaat, luxe oven, stoomoven en losse koelkasten.
Bijkeuken met tegelvloer, CV-opstelling en wasmachineaansluiting. Binnenhal met trapopgang. Inpandige garage met openslaande deuren, in gebruik als berging.
1e Verdieping: Overloop. Luxe toilet met fontein. Drie royale slaapkamers waarvan twee met airconditioning. Luxe, riante badkamer (2023) met wastafelmeubel met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche voorzien van sunshower. Toiletten en badkamer zijn in dezelfde stijl gerealiseerd.
2e Verdieping: Vierde slaapkamer met een Frans balkonraam en airconditioning. Riante overloop, waar eenvoudig een 5e slaapkamer opnieuw kan worden gerealiseerd en die reeds is voorzien van een groot dakraam. De gehele zolderruimte is voorzien van schuifdeuren voor de knie-schotten, waarachter veel bergruimte.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2002. Perceel: 466 m². Inhoud: ca. 760 m³. Woonoppervlakte: ca. 198 m². Nefit HR-CV combiketel (2017).
Volledig geïsoleerd. Energielabel A. Bijzonderheden: 23 zonnepanelen (2022) en Airconditioning.

lees meer +
€ 689.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Prinses Irenelaan 23 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 689.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2002
  • Woonoppervlakte:
    198 m²
  • Perceeloppervlakte:
    466 m²
  • Inhoud:
    760 m³