Kijksteeg 7, LOCHEM

HOOGWAARDIG EN SFEERVOL
Compleet gemoderniseerde, vrijstaande woonboerderij met vrijstaand bijgebouw voorzien van gastenverblijf en werkplaats. Het geheel is uiterst smaakvol gerenoveerd met natuurlijke materialen en optimale isolatie wat resulteert in een label A. De masterbedroom bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen badkamer, waarbij er op de verdieping nog 3 slaap- en een 2e badkamer zijn gerealiseerd. De woonkamer is tuingericht en biedt een fenomenaal uitzicht over de (eigen) weilanden en lommerrijke omgeving.
Het gastenverblijf wordt momenteel ingezet als bed & breakfast waarbij het de gasten aan niets ontbreekt. De bebouwde kom van landstad Lochem ligt op zo’n 500 meter afstand, waardoor alle (sport)faciliteiten binnen handbereik zijn. Buiten wonen met de voordelen van een stad. Zo beschikt Lochem over voortgezet onderwijs, een treinstation, schouwburg, openluchttheater en authentiek stadscentrum. Geniet van de groene omgeving, dit kan te paard dankzij ligging nagenoeg aan de Ruiterroute het Grote Veld, maar liefst 23 kilometer bewegwijzerde route over verkeersluwe wegen in natuurgebied het Grote Veld tussen Vorden, Almen en Lochem. Andere ontspanning gewenst? Stap tegenover op de MTB route (Vorden), ga binnendoor op zo’n slagafstand naar 18-holes golfbaan De Graafschap of pak om de hoek wandelroute de Velhorst op. Laat u betoveren door de unieke charme van deze woonboerderij waar luxe en landelijk wonen nabij de stad samenkomen.

PERCEEL
Op steenworp afstand van de bebouwde kom van Lochem draait u uw eigen oprit op welke eindigt in een circulair drive om een fraaie notenboom voor het bijgebouw.
De ruim 1,5 hectare eigen grond ligt mooi om de gebouwen gesitueerd met terrassen op het zuiden en westen.
Voor een paardenliefhebber is het terrein al helemaal ingericht.
Direct om de woning ligt een ruim (speel)gazon en enkele (fruit)bomen. Maar waar u zich ook op het terrein bevindt het uitzicht is rondom fraai en ruimtelijk.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer met vide en schuifpui naar het terras. Woonkeuken (2018) met inductiekookplaat, vaatwasser, oven en afzuigkap. Slaapkamer met badkamer en-suite. Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel voorzien van dubbele spoelbak en wandcloset. Bijkeuken met wasmachineaansluiting en tuindeur. Berging met achterdeur.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Slaapkamer en badkamer voorzien van plavuizenvloer, overige begane grond volledig visgraat PVC vloer.
1e Verdieping: Vaste trap vanuit de woonkamer naar overloop. Drie slaapkamers alle met dakraam. Luxe badkamer met vloerverwarming, ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

BIJGEBOUW
Berging (ca. 55 m²): ideaal voor tuingereedschap en als werkruimte met betonvloer.
Gastenverblijf (ca. 55 m²) - Volledig geïsoleerd (Energielabel A+) en verwarmd.
Indeling: Woonkamer met openslaande tuindeuren, vide en vaste trap naar extra slaap- werkruimte. Open keuken met divers inbouwapparatuur. Slaapkamer. Badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1925, recent gemoderniseerd. Perceel: 15.302 m². Inhoud: ca. 1193 m³. Woonoppervlakte: ca. 242 m². Overige inpandige: ca. 60 m². HR-CV Combiketel (2022). Volledig geïsoleerd. Energielabel A. Bijzonderheden: 18 zonnepanelen.

lees meer +
€ 1.395.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Kijksteeg 7 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.395.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1925
  • Woonoppervlakte:
    242 m²
  • Perceeloppervlakte:
    15302 m²
  • Inhoud:
    1193 m³