Hammarskjoldweg 9, LOCHEM

RUSTIG WONEN TEGEN HET GROEN
Keurige, geschakelde twee-onder-één-kap woning met aangebouwde, verlengde garage. Maar liefst ca. 133 m² woonoppervlakte, vier slaapkamers en de grootste duurzaamheidsslag is al gemaakt met volledige isolatie, kunststof kopgevels en 12 zonnepanelen hetgeen resulteert in een verdienstelijk energie label A. Comfortabel wonen waarbij intern een vleugje modernisatie tot de mogelijkheden behoort. Op de begane grond zijn de voor- en achterkant voorzien van elektrische zonwering met zon/wind sensoren. Een uniek punt van deze woning is de achtertuin! Heerlijk vrij gesitueerd tegen een groen, gemeentelijke groenstrook. Veel privacy en altijd wel een zon- of schaduwterras dankzij de ligging op het noordoosten.
Het rustige woonerf is ruim en groen opgezet en beschikt over een groot speelveld en -tuin en biedt directe uitloop naar het bosrijke buitengebied van Lochem. Op korte afstand liggen meerdere (basis)scholen.

PERCEEL
De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten. Dankzij haar diepte en het zonnescherm is er altijd een plekje in de zon- of schaduw te vinden. Het geheel ligt behoorlijk vrij. Aangebouwde garage met loop-kanteldeur, stortbak, elektra en extra bergruimte. Blokhut c.q. tuinkast aanwezig. U kunt uw auto’s parkeren voor de deur op de eigen oprit.

INDELING
Begane grond: Hal met toegangsluik naar de kelder met stahoogte en vaste kast. Toilet met wandcloset en fontein. Doorzon woonkamer met plavuizenvloer. Half open keuken met tuindeur en inductiekookplaat, vaatwasser, boiler, afzuigkap, combimagnetron, koelvriescombinatie.
Garage met wastafel en loopdeur en aangebouwde berging. Er is een traplift aanwezig die doorloopt naar de tweede verdieping.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met wastafel. Ruime badkamer met ligbad, douche, wandcloset, wastafelmeubel en elektrische vloerverwarming.
2e Verdieping: Voorzolder met wasmachineaansluiting en knieschotten. Berging met Cv-opstelling. Slaapkamer met dakraam en wastafel. Alle draai-kiep ramen zijn voorzien van ventilatieroosters.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1977. Perceel: 297 m². Inhoud: ca. 580 m³. Woonoppervlakte: ca. 133 m². Nefit HR-CV combiketel (2020). Volledig geïsoleerd. Energielabel A.
Bijzonderheden: 12 zonnepanelen. Asbesthoudend materiaal aanwezig (o.a. dakbeschot/ afvoerpijp).

lees meer +
€ 415.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Hammarskjoldweg 9 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 415.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1977
  • Woonoppervlakte:
    133 m²
  • Perceeloppervlakte:
    297 m²
  • Inhoud:
    580 m³