Barchemseweg 26, LOCHEM

VERRASSEND RUIM EN VRIJ
Karaktervol, royaal uitgebouwd vrijstaand herenhuis met inpandige garage, eigen oprit en maar liefst 7 (slaap)kamers. Sfeervolle 30-er jaren woning met authentieke details zoals een kelder, erker, glas-in-loodramen, paneeldeuren en hoge plafonds, maar het hedendaagse comfort dankzij een energielabel A, nagenoeg complete isolatie en 17 zonnepanelen. Het royale woonoppervlakte van ca. 218 m² beschikt over een gezellige woonkamer met stookkanaal, separaat werk- of speelkamer en woonkeuken met directe toegang tot de tuin. De achtertuin heeft de perfecte zonligging op het zuidwesten en biedt behoorlijke privacy, is besloten en beschikt over een zon terras en schaduwterras onder de veranda. Hier kom je echt tot rust!
Gelegen aan de toegangsweg tegen het stadscentrum van Lochem met alle voorzieningen en het buitengebied op loopafstand. Rechtsom naar het bosrijke buitengebied met de Lochemse- en Paaschberg, linksaf naar de (basis)scholen, schouwburg, terrassen en winkels. Lochem ligt om ruim een uur van Amsterdam welke goed te bereiken is via de nelweg A1 of het treinstation.

PERCEEL
Verhoogde ligging dankzij situering aan de voet van de Paaschberg, hetgeen merkbaar is met de zichtlijnen in de woning.
Het volledige perceel is 546 m² en ligt grotendeels aan de achterzijde. Aan de voorzijde een royale oprit met plek voor 3 auto’s en een eigen laadpaal.
De privacy volle achtertuin heeft voor de zonliefhebber de perfecte ligging op het zuidwesten. De liefhebber voor schaduw kan heerlijk vertoeven onder de veranda.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder te bereiken vanuit de keuken.
Begane grond: Hal met meterkast en trapkast. Toilet met wandcloset. L-vormige woonkamer met erker, houtkachel en dubbele deuren naar de tuinkamer (annex werk- of speelkamer). Woonkeuken met zowel openslaande tuindeuren als een schuifpui naar de tuin, doorgang naar de inpandige garage en volledig voorzien van inbouwapparatuur zoals 6-pits gasfornuis, combimagnetron, vaatwasser, boiler, afzuigkap, koelkast en vriezer. Ruime, multifunctionele garage met dubbele deuren naar de oprit.
1e Verdieping: Riante, Z-vormige overloop met vaste kastenwand. 6 (Slaap)kamers waarvan 3 slaapkamers aan de achterzijde en 3 aan de voorzijde waarvan één met dubbele deuren naar een balkon. Balkon aan de achterzijde. Ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet.
2e Verdieping: Vaste trap vanuit een slaapkamer aan de voorzijde bereik je de voorzolder. Leuke, 7de slaapkamer.
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder boven het achterhuis.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1933. Perceel: 546 m². Inhoud: ca. 1.070 m³. Woonoppervlakte: ca. 218 m². Remeha HR CV-ketel (2022). Muur-, plafond- en dak- en glasisolatie. Energielabel A. Bijzonderheden: Asbest beperkt aanwezig.

lees meer +
€ 795.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Barchemseweg 26 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 795.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    herenhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1933
  • Woonoppervlakte:
    218 m²
  • Perceeloppervlakte:
    546 m²
  • Inhoud:
    1070 m³