't Veld 26, LAREN

ZO GOED ALS NIEUWE (GEZINS)WONING
Moderne, keurig onderhouden middenwoning met overkapping, vrijstaande houten schuur en achterom. Een recent gebouwde tussenwoning welke is voorzien van volledige isolatie. Onderhoudsvriendelijke achtertuin gesitueerd op het westen met veel privacy, mede door de groene ligging aan het bos aan de achterzijde. Een prettige, lichte leefruimte op de begane grond met een tuingerichte woonkamer en open keuken. Op de verdiepingen zijn er 3 slaapkamers en een vierde slaapkamer is er te creëren op de zolder. Al met al, een complete woning, die helemaal “af” is.

Gelegen aan een rustig en kindvriendelijk hofje in buurtschap Exel. U kunt de auto parkeren voor de deur. Landelijke ligging aan de rand van de woonkern Exel tegen uitgestrekt bosgebied en tussen landgoed Ampsen en Verwolde. Daarnaast is het gezellige stadscentrum van Lochem op slechts 3 kilometer gelegen met alle voorzieningen. Het treinstation is zelfs nog dichterbij.

PERCEEL
De woning is gelegen op een onderhoudsvriendelijk perceel van 145 m². Aan de voorzijde van de woning kan de auto openbaar geparkeerd worden. Via het zijpad kunt u achterom de woning bereiken via de poort. Aan de achterzijde is een bosperceel aanwezig waarbij u met een omweg zo landgoed Ampsen betreedt. In de achtertuin een volledig betegelde tuin met ruime vrijstaande houten schuur (2022) en een onderhoudsvriendelijke overkapping.

INDELING
Begane grond: Hal met meterkast. Toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met tuindeur naar royale overkapping. Open keuken met keramische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en afzuigkap. De keuken biedt een fraai zicht op het hofje aan de voorzijde.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met airconditioning. Ruime badkamer met toilet, douche en wastafel. Vaste trap naar de 2e verdieping. De gehele verdieping is voorzien van een praktische laminaatvloer.
2e Verdieping: Royale ruimte die nog compleet naar eigen wens is in te delen. Een vierde slaapkamer behoort tot de opties, evenals een ruime studeerruimte of misschien wel een praktijk aan huis.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2009. Perceel: 145 m² + mandelig achterpad aan de achterzijde. Inhoud: ca. 429 m³. Woonoppervlakte: ca. 91 m². Intergas HR Cv-combiketel (2009). Volledig geïsoleerd. Energielabel A.

lees meer +
€ 369.000,-kosten koper
Brochure downloaden
't Veld 26 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 369.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2009
  • Woonoppervlakte:
    91 m²
  • Perceeloppervlakte:
    180 m²
  • Inhoud:
    429 m³