Ooldselaan 14, LAREN

RIANT IN MOGELIJKHEDEN
Het NSW-Landgoed Aalderink beschikt over een verrassend grote en veelzijdige woonboerderij met vrijstaand gastenverblijf en kapschuur. In totaal ruim 400 m² woonoppervlakte verdeeld over de hoofdverblijf (268 m²) en gastenverblijf (141 m²). Het half rietgedekte hoofdgebouw is maar liefst 1.480 m³ en leent zich hierdoor uitstekend voor woningsplitsing, dubbele bewoning en/of inwoning.
In 1998 grondig gerenoveerd en geïsoleerd waarbij het geheel intern wel weer een update kan gebruiken. Het gastenverblijf is luxe en eigentijds ingericht en biedt plaats aan 6 gasten, zeer geschikt als bed & breakfast, maar mantelzorg, een studio of atelier kan natuurlijk ook.
Bijna 3 hectare eigen grond rondom met houtsingels, weiland, boomgaard en siertuin. Meerdere zitjes rondom met zon of schaduw, beschutting of uitzicht, maar bovenal een plek die nooit verveeld. De tuingerichte woonkamers bieden een fraai uitzicht over de (eigen) weilanden. Een charmante, bosrijke omgeving met vele fiets- en wandelmogelijkheden. Op zo’n 500 meter van de bebouwde kom van Laren Gld. een fantastische woonlocatie met vrijheid en uitzicht en de gemakken van een dorp binnen handbereik.
Het dorp Laren beschikt over alle basisfaciliteiten en heeft een rechtstreekse busverbinding naar het NS station in Deventer, daarnaast is de snelweg A1 binnen 7 autominuten bereikbaar en ligt Amsterdam op zo’n 60 autominuten afstand.

PERCEEL
Het Larense klompenpad (wandelroute Laorns Enkenpad 15 kilometer) komt over het perceel en biedt directe uitloop naar naastgelegen Landgoed Oolde.
Rondom zijn er meerdere terrassen voor altijd een privacy volle plek in de zon of juist de schaduw, heerlijk even uitblazen.
Het perceel is 27.700 m² groot en bestaand uit siertuin direct om de woning en een groot weiland erachter, ideaal voor paarden of ander kleinvee.

WOONBOERDERIJ
Begane grond: Hal met garderobe. Toilet met wandcloset en fontein. Tuingerichte woonkamer met originele gebintenconstructie in het zicht, stookkanaal, houten vloerdelen, schuifpui naar inpandig/overdekt terras. Half open keuken met inbouwapparatuur. Inpandige provisie- en koelruimte. Binnenhal. Bijkeuken met CV opstelplaats, wastafel en tuindeur. Vijf slaapkamers waarvan één hoofdslaapkamer met eigen badkamer voorzien van bad, douche, wastafelmeubel en wandcloset. Tweede badkamer met douche en wastafelmeubel. Keuken en badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.
1e Verdieping: Vaste trap naar bergzolder. Gedeeltelijk bevloerd (voorhuis).

BIJGEBOUW
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset. Woonkamer met stookkanaal en openslaande terrasdeuren. Luxe en complete keuken. Bijkeuken met wastafel. Slaapkamer. Luxe badkamer met douche, wastafelmeubel met dubbele spoelbak en wandcloset. Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.
1e Verdieping: Overloop met dubbele wastafel. Toilet met wandcloset. Douche. Twee tweepersoonsslaapkamers beide voorzien van dakraam en airconditioning. De verdieping is voorzien van PVC vloer.
Woonoppervlakte: ca. 141 m². Remeha HR-Cv combiketel (2017) en airco units op de verdieping. Warmwater: Daalderop 120 liter boiler (2020).

KENMERKEN
Bouwjaar: 1886 (in 1998 gerenoveerd). Perceel: 27.700 m². Inhoud: ca. 1.480 m³. Woonoppervlakte: ca. 268 m² (exclusief bijgebouw, zie pagina 23). Nefit HR-CV combiketel (1998). Volledig geïsoleerd. Energielabel C. Bijzonderheden: NSW-landgoed. 28 zonnepanelen (2015).

lees meer +
€ 1.395.000,-vrij op naam
Brochure downloaden
Ooldselaan 14 - LAREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.395.000,- vrij op naam
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1886
  • Woonoppervlakte:
    409 m²
  • Perceeloppervlakte:
    27700 m²
  • Inhoud:
    1480 m³