Vorgerstraat 7, HENGEVELDE

COMPLEET GELIJKVLOERS
Vrijstaande, Finse blokhut bungalow met inpandige berging, carport en vrijstaande schuur. Met maar liefst 138 vierkante meter woonoppervlak en alles op één niveau een zeer comfortabele woning. Met 3 slaap- en 2 badkamers, bijkeuken en sauna voldoende ruimte voor kinderen en/of hobby’s. In 1975 gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen waarbij dit in 2023 is uitgebreid met 21 zonnepanelen. Het ademt letterlijk voor een gezond binnenklimaat. De tuin rondom is fraai aangelegd en beschikt over meerdere, sfeervolle terrassen. Dankzij de ligging tegen het gemeentelijke plantsoen met grote, groene boomopstanden ervaart u veel vrijheid. Aan een autoluw erf tegen de bosrand gelegen in het gezellige, rustige dorp Hengevelde. Een fijne dorpsgemeenschap tussen de grote plaatsen Haaksbergen en Goor met volop wandel- en fietsroutes. Alle voorzieningen binnen handbereik voor een heerlijke woonlocatie met een unieke huis. Kom sfeer proeven.

PERCEEL
De achtertuin is licht en zon rijk dankzij de situering op het zuidwesten. Het grote gazon in omsloten door kleurrijke borders waarbij in ieder jaargetijde een andere blik is gegund.
Veel privacy en rust dankzij de ligging tegen de bosrand.
Er is een verhard pad rondom de woning en aan de voorzijde parkeer u de auto beschermt tegen de weersinvloeden onder de carport. Een gezellig prieeltje met altijd een schaduwplek en een flinke houten schuur voor opslag en/of hobby.

INDELING
Begane grond: Hal met toilet en fontein. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Ruime, tuingerichte woonkamer met tuindeuren, stookkanaal, schouw en gaskachel. Open keuken uitgerust met vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriezer en inductiekookplaat. Tweede badkamer met bad (douche) en wastafel. Drie slaapkamers, waarvan één met inbouwkast. Sauna. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting. Twee bergingen, waarvan één met inbouwkast en één met cv-opstelling.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1975. Perceel: 734 m². Inhoud: ca. 535 m³. Woonoppervlakte: ca. 138 m².
Verwarming: Gas en elektrische kachels.
Warmwater: Boiler (huur – € 22,19 per maand). Isolatie: Glas en dak. Energielabel: E. Bijzonderheden: 21 zonnepanelen (2023), professionele sproei-installatie, robotmaaier en de daken van het huis en schuur zijn in 2023 opnieuw bedekt.

lees meer +
€ 409.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Vorgerstraat 7 - HENGEVELDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 409.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1975
  • Woonoppervlakte:
    138 m²
  • Perceeloppervlakte:
    734 m²
  • Inhoud:
    534 m³