Sarinkdijk 4, HENGELO (GLD)

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN MET WEIDS UITZICHT
Vrijstaande semibungalow met dubbele garage, tuinhuis en veranda. De ligging van de bungalow is prachtig aan de rand van buurtschap “Varssel” gelegen tussen de dorpen Ruurlo en Hengelo Gld. De begane grond beschikt over het volledige woonprogramma met een grote slaapkamer met badkamer en een extra slaap/werkkamer. Op de 1e verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op de begane grond te slapen en werken terwijl het huis ook prima geschikt is voor een gezin. Het enorme souterrain (kantoor, wijnkelder en een grote open ruimte) leent zich bijvoorbeeld heel goed voor een praktijk aan huis. Het souterrain kan zowel via een trap aan de buitenkant van de woning als binnendoor bereikt worden. De woning is deels voorzien van buitenzonwering en deels van elektrisch bedienbare rolluiken.

De bungalow ligt op loopafstand van golfbaan en landgoed ’t Zelle. De omgeving is uitermate geschikt voor wandel- en fietstochten.

PERCEEL
Het perceel is maar liefst 1140 m² groot met een zonnige tuin en weids uitzicht rondom. Er zijn 2 terrassen, diverse borders en gazon. Hierdoor is er in de tuin op ieder moment van de dag een plek te vinden in zowel de zon als de schaduw. Aan de achterzijde van het huis is een veranda waar u ook heerlijk kunt zitten.
Er is een vrijstaande dubbele garage met roldeuren en zolderberging (via vlizotrap bereikbaar). Op het eigen terrein kunnen meerdere auto’s worden geparkeerd. De houten berging is geschikt voor tuingereedschap of als hobbyruimte.

INDELING
Onderverdieping: Souterrain met grote praktijkruimte, kantoor en wijnkelder.
Begane grond: Hal met plavuizen. Toilet met fontein. Woonkamer met gashaard. Tuingerichte, dichte keuken met 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. Bijkeuken met achterentree en toegang naar het souterrain. Studeerkamer. Ruime slaapkamer. Royale badkamer te bereiken via de slaapkamer en/of de hal met ligbad, douche, dubbele wastafel, wastafelmeubel en toilet.
1e Verdieping: Overloop. Twee ruime slaapkamers met Velux dakraam. Berging met wastafel, toilet en Cv-opstelling.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1996. Perceel: 1140 m². Inhoud: ca. 830 m³. Woonoppervlakte :ca. 237 m². HR Cv-ketel (1998). Volledig geïsoleerd. Energielabel C.

lees meer +
€ 700.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Sarinkdijk 4 B - HENGELO (GLD)
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 700.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1996
  • Woonoppervlakte:
    237 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1140 m²
  • Inhoud:
    830 m³