Douglaslaan 19, GORSSEL

SEMI BUNGALOW IN GROENE VILLAWIJK
Vrijstaande semi bungalow met geschakelde garage, carport en oprit. Het huis is gebouwd begin jaren ’70 en goed onderhouden. In 1998 is het huis gemoderniseerd en is aan de voorkant van het huis een grote aanbouw toegevoegd. Rondom een prachtig verzorgde, met liefde aangelegde tuin met zonwering, diverse zitplekken, bloemen en struiken. Royale living met veel lichtinval en er zijn diverse plekjes waar u uitzicht heeft op de groene tuin. In totaal maar liefst zes slaapkamers aanwezig waarvan twee slaapkamers en één badkamer op de begane grond. Op de verdieping vier slaapkamers en een tweede badkamer. De ligging van deze woning in de groene villawijk aan de Douglaslaan is bijzonder fraai te noemen. Het is gelegen dichtbij het buitengebied en het gezellige centrum van Gorssel. Vanuit Gorssel bent u met 5 minuten op de A1 waar de Hanzesteden Deventer en Zutphen gemakkelijk te bereiken zijn. Dit perceel biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze veelzijdige en goed onderhouden plek.

PERCEEL
De fraai aangelegde tuin biedt de mogelijkheid om zowel in de schaduw als in de zon te zitten. De vrijstaande garage biedt plaats voor één auto. De royale oprit met carport biedt extra parkeergelegenheid. Aan de achterzijde van de garage is er de mogelijkheid om fietsen, tuingereedschap en andere benodigdheden op te bergen. Twee jaar geleden is er een waterput geslagen met vier aansluitingen rondom het huis voor bewatering van de tuin. Rondom de tuin is een begrenzer voor de robotmaaier. Aan de voorzijde is een vlaggenmasthouder aanwezig.

INDELING
Begane grond: Hal met vaste kast en meterkast. Toilet met fontein. Ruime woonkamer met vele raampartijen, plavuizen en vloerverwarming. Dichte keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, oven en ingebouwde vaatwasser. Bijkeuken met vaste kasten en wasmachine- en drogeraansluiting. Ruime slaapkamer met vaste kasten. 2e slaapkamer thans in gebruik als studeerkamer met vaste kast. Ruime badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel.
1e verdieping: Overloop met dakraam en vide. Studeerkamer c.q. doorloopkamer /slaapkamer met bergruimte. Royale “master” slaapkamer met balkon en bergruimte. Slaapkamer met dakkapel (twee jaar geleden geplaatst). Badkamer met toilet, wastafel en douche. Berging met Cv-opstelling. Tweepersoonsslaapkamer met bergruimte.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1972. Perceel: 974 m². Inhoud: ca. 775 m³.Woonoppervlakte: ca. 204 m².
Verwarming: Nefit Hr CV-ketel. Isolatie: Dubbel glas en dak. Energielabel: C.
Bijzonderheden: Niet zelfbewoningsclausule.

lees meer +
€ 835.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Douglaslaan 19 - GORSSEL
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 835.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1972
  • Woonoppervlakte:
    204 m²
  • Perceeloppervlakte:
    974 m²
  • Inhoud:
    775 m³