't Schoman 49, GELSELAAR

CHARMANTE, MODERNE RECREATIE WONING IN HET GROEN! Ontdek deze prachtige recreatiewoning, compleet met inboedel en stoffering, en ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven. Perfect voor liefhebbers van rust en natuur. Gelegen aan de rand van het schitterende park 't Schoman, biedt deze vrijstaande woning een oase van kalmte te midden van het pittoreske Achterhoekse landschap. Deze ruime recreatiewoning bevindt zich in het hart van een weelderig park, met goed onderhouden villa's, serene vijvers en uitnodigende gazons. De nabijheid van de schilderachtige Schipbeek maakt het plaatje compleet. Op de grens van de Achterhoek en Twente, tussen het historische Gelselaar en het charmante Diepenheim, vind je een perfecte mix van natuur en cultuur. Verken de talloze fiets- en wandelroutes, speel een rondje op een van de nabijgelegen golfbanen, of geniet van de vele culturele en recreatieve evenementen zoals concerten, theater, kunstexposities, streekmarkten en theetuinen.

PERCEEL: Moderne recreatiewoning op erfpachtgrond. Rondom de woning ligt een fraai aangelegde tuin met een zonneterras, gazon en voldoende parkeergelegenheid. De tuin kan eenvoudig afgesloten worden met een poort, wat zorgt voor extra privacy.

INDELING:
Souterrain: Overloop/hal, één grote slaapkamer met vaste kastenwand.
drie slaapkamers, waarvan één met een vaste kast. Een kleine berging met cv ketel. Een grote berging voor het opbergen van spullen.

Begane grond: Entree met schuifwand naar keuken. Toilet met wandcloset en fontein. Ruime tuingerichte woonkamer met gashaard, glazen pui, eethoek met tot de nok van de woning rijkende erker met openslaande harmonica deuren naar de tuin. Luxe keuken voorzien van kookeiland met 5- pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en oven.

1e verdieping: Overloop met balustrade (vide).Ruime slaapkamer met veel lichtinval, inloopkast en frans balkon. Luxe badkamer voorzien van wastafelmeubel met twee spoelbakken, whirlpool, inloopdouche met Raindance, hoofd- en handdouche, wandcloset en wasmachine- opstelplaats. Tweede slaapkamer.

KENMERKEN: Bouwjaar: 2007. Perceel: Inhoud: ca. 589 m³. Woonoppervlakte: ca. 160 m².
Externe bergruimte: ca. 13 m². Verwarming: HR Nefit (bouwjaar: 2022). Isolatie: vloer, muur, dak en HR++ glas.
Energielabel: A. Bijzonderheden: Erfpachtcanon: € 1.230,- per jaar (t/m 24-12-2079) + 25 optie jaren (1x 5 jaar indexatie) Parkonderhoud: € 1.230,- per jaar (incl. BTW), Afval € 117,50. Groenafval € 37,50 p.jaar.

lees meer +
€ 294.000,-kosten koper
Brochure downloaden
't Schoman 49 - GELSELAAR
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 294.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2007
  • Woonoppervlakte:
    160 m²
  • Perceeloppervlakte:
    510 m²
  • Inhoud:
    589 m³