Weverstraat 2, BORCULO

WONEN MET KARAKTER IN HET CENTRUM

In het vernieuwde stadscentrum van Berkelstadje Borculo staat deze karakteristieke half vrijstaande woning met 3 volledige woonlagen, buitenplaatsje en 2 balkons.
Deze in authentieke stijl gebouwde woning is een mooie mix van de vervlogen tijden van weleer en de moderne tijd van nu. Zo is er een erker op de begane grond en 1e verdieping aan de voorzijde, stoere dak overstekken, glas-in-lood, paneeldeuren en granietenvloer van vroeger en een moderne keuken en badkamer van nu. Deze sfeervolle woning is ruim van opzet met onder andere woonkamer, woonkeuken op de begane grond, 2 ruime slaapkamers met badkamer op de 1e verdieping en met vaste trap bereikbare royale zolder verdieping met 3e ruime slaapkamer, ruime voorzolder en veel bergruimte.

PERCEEL:
Naast de woning is er een buitenplaatsje.
Op de 1e verdieping is er via de slaapkamer aan de achterzijde het 1e balkon te bereiken en op de 2e verdieping is aan de voorzijde een 2e balkon waar je kunt genieten van de fraaie Nederlandse wolkenluchten.

INDELING:
begane grond:
Entree door de authentieke voordeur, hal met “verstopte” granieten vloer en toiletruimte voorzien van hangcloset.
Straatgerichte woonkamer met erker voorzien van glas-in-lood en schouw.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken met moderne keukeninrichting voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur te weten: 5-pits gaskooktoestel, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-oven en vaatwasser.
Vanuit de keuken is de hal aan de achterzijde te bereiken en vanuit deze hal is het buitenplaatsje te bereiken.
De vloeren in de woonkamer en keuken zijn afgewerkt met pvc en kenmerkend zijn de hoge plafonds wat een extra ruimtelijk gevoel creëert.

1e verdieping:
Overloop, 2 royale slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang geeft tot 1e balkon en 1 slaapkamer voorzien vaste kast.
Moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, 2e hangcloset, designradiator en vloerverwarming.

2e verdieping:
Royale voorzolder met sierlijk rookkanaal, vaste kastenwand en vaste wastafel. Tevens zit er flink wat bergruimte achter de zogenaamde knieschotten. 3e ruime slaapkamer met toegang tot 2e balkon en toegang tot wasruimte met de opstelling van de HR cv-ketel. De ketel is hybride voorbereid.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1932. Perceel: ca. 63 m². Inhoud: ca. 442 m³. Woonoppervlakte: ca. 112 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 7 m². Verwarming: Remeha HR (bouwjaar: 2024). Isolatie: dakisolatie en grotendeels dubbel glas. Energielabel: D. Bijzonderheden: mooie mix van authentiek en modern.

lees meer +
€ 300.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Weverstraat 2 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 300.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1932
  • Woonoppervlakte:
    112 m²
  • Perceeloppervlakte:
    63 m²
  • Inhoud:
    442 m³