Ruurloseweg 63, BORCULO

WONEN IN HET MOOIE BUITENGEBIED NABIJ DE SLINGE EN MEIBEEK

In het fraaie buitengebied van de Achterhoek tussen Borculo en Ruurlo in het buurtschap Dijkhoek, ligt deze vrijstaande woonboerderij "Oude Tol" met 2 verblijfsobjecten en een grote hobbyschuur op een perceel van bijna 3.000 m².

De woning kent 2 verblijfsobjecten en is geschikt voor dubbele bewoning en in 1998 is de woning flink verbouwd met onder andere een nieuw dak met prefab geïsoleerde dakplaten en kunststof kozijnen.

Achter de woning staat een zeer grote voormalige agrarische schuur die uitstekend gebruikt kan worden als hobby-/stallingsruimte.

PERCEEL
Om de woning is een fraaie siertuin aangelegd met fraaie planten, struiken, bomen, er zijn meerdere terrassen en er is een vijvertje aanwezig.

Het perceel is doormiddel van 2 opritten te bereiken.
Aan de rechterzijde is er een oprit en deze kunt u afsluiten met een fraai ijzeren hekwerk. Aan deze zijde van het perceel staat ook de kenmerkende waterput en is gezellig overdekt terras/prieeltje aanwezig.
De 2e oprit is een gedeelde oprit met de buren van nummer 65.

INDELING
Begane grond:
Nummer 63 (voorhuis):
zij entree, toilet met wasfontein, hobby-/kantoorkamer met aansluiting van wasmachine, woonkamer met vaste kast, open keuken met keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur en in de keuken is tevens een vaste kast aanwezig.

Nummer 63a (achterhuis):
entree, hal, toiletruimte met hangcloset en wasfontein, woonkamer met stookkanaal (hout) en vaste kast, vanuit de woonkamer is een tussenhalletje te bereiken met toegang tot een provisieruimte.
Open keuken met keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur. Badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en toilet. Praktische bijkeuken met vaste wastafel en aansluitingen van het witgoed.

1e Verdieping:
Nummer 63 (voorhuis):
overloop met vaste kast en Velux-dakraam, 1 slaapkamer met bergruimte achter de knieschotten. Badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Nummer 63a (achterhuis):
Overloop met vaste kast met opstelling van HR-combiketel.
3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een dakkapel.


KENMERKEN
Bouwjaar: 1930. Perceel: 2.980 m². Inhoud: ca. 685 m³. Woonoppervlakte: ca. 180 m². Externe bergruimte: ca. 1.026 m².
Intergas HR-combi (bouwjaar: 2011). gedeeltelijk vloer en muurisolatie, dakisolatie en dubbel glas. Energielabel nummer 63: D en nummer 63a: C. Bijzonderheden: grote hobbyschuur en woning kent “2 verblijfsobjecten” en is geschikt voor dubbele bewoning, 14 zonnepanelen.

lees meer +
€ 600.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Ruurloseweg 63 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 600.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1930
  • Woonoppervlakte:
    180 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2980 m²
  • Inhoud:
    685 m³