Muraltplein 28, BORCULO

RUIMTE, LICHT EN DAKTERRAS

Bent u op zoek naar een sfeervol, comfortabel en ruimtelijk maisonnette (appartement met 2 verdiepingen) waar u kunt genieten van het beste wat Borculo te bieden heeft? Dan is het appartement aan de Muraltplein 28 precies wat u zoekt! Gelegen in het hart van Borculo, biedt dit appartement niet alleen een moderne en lichte leefruimte, maar ook het gemak van een centrale locatie en alle voorzieningen binnen handbereik. Dit prachtige appartement beschikt over maar liefst 2 slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor u, uw hobby’s of gasten. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht en biedt een gezellige plek om te ontspannen. Ook kunt u genieten op het fijne balkon. De open keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur, waardoor koken een waar genot wordt.
Sfeervol en centraal wonen in hartje en bruisend Borculo.

INDELING:
Entree:
Entree hal met trapopgang naar 1e verdieping. Achter de trap is een praktische berging gesitueerd.
1e verdieping:
Ruime woonkamer voorzien van laminaat vloer en uitzicht op de Steeg en kerk. Een moderne open witte keuken met laminaat vloer, inbouwapparatuur zoals, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, oven en inductie kookplaat. Toilet met zwevend toilet en fontein. De witgoed aansluitingen bevinden zich in een ‘kast’, berging met plavuizen op de vloer. Open wit houten trapopgang naar 2e verdieping.
2e verdieping:
Via vaste open houten witte trap bereikbare sfeervolle 2 slaapkamers; 1 kamer is voorzien van dakkapel en 1 kamer van een Velux-dakraam. Badkamer met designradiator, douche, bad, badkamermeubel met wastafel en toilet.
Buitenruimte:
Vanuit een slaap- werkkamer is via een openslaande buitendeur, met afstapje van 3 treden, het dakterras te bereiken. Het dakterras is gelegen op het noord westen. Hier kunt u optimaal genieten van de ondergaande zon.


KENMERKEN:
Bouwjaar: 1920. Inhoud: ca. 312 m³. Woonoppervlakte: ca. 94 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 11 m². Verwarming: Intergas HR-combi (2019). Isolatie: glas-, muur- en dakisolatie. Energielabel: A. Servicekosten: € 80,-- per maand.

lees meer +
€ 265.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Muraltplein 28 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 265.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1920
  • Woonoppervlakte:
    94 m²
  • Inhoud:
    312 m³