Lange Molenstraat 6, BORCULO

BIJZONDER MOOI WONEN IN HET CENTRUM

In een idyllische omgeving met gezellige beklinkerde straatjes, fraaie oude en monumentale panden, op steenworp afstand van de originele waterloop van de rivier de Berkel, fraaie watermolen en de recent terug gekeerde oude haven waar vroeger de Berkelzompen werden in- en uitgeladen, staat deze vrijstaande woning.

Aan de achterzijde van deze vrijstaande woning ligt een vrij gelegen royale tuin en naast woning kunt u op eigen terrein uw auto parkeren. In circa 1960 gebouwd als voormalig telefoongebouw, in circa 1977 flink uitgebouwd en in circa 1985 is het getransformeerd tot woning.

De ligging is aan een rustige éénrichtingsweg in het centrum van het Achterhoekse stadje Borculo. Het centrum is onlangs vernieuwd en kent een leuk en gevarieerd aanbod van winkels, horecagelegenheden en diverse musea.

PERCEEL
Aan de linkerzijde van de woning heeft u de mogelijkheid om de auto te parkeren op eigen grond.
Aan de achterzijde van de woning ligt een gezellig ingerichte stadstuin met terrassen, mooi aangeplante borders en een achterom.
Aan de andere zijde van de woning treft u de aangebouwde schuur aan, met ingang aan de achterzijde.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal met een fraaie houten vloer.
Royale leefruimte met veel lichtinval door de rondom aanwezige ramen en een fijn hoog plafond van circa 270 cm wat een extra ruimtelijk effect geeft, de extra haard zorgt voor gezelligheid en natuurlijk warmte.
Op de vloer liggen fraaie houten vloerdelen en de wanden zijn keurig strak gestukt. Door de grote schuifpui is de fraaie achtertuin te bereiken.
In de hoek van de leefruimte is de keuken gesitueerd met een functionele keukeninrichting met enige inbouwapparatuur.
Verder is er op de begane grond een praktische bijkeuken met de aansluitingen van het witgoed, opstelling van de HR-combiketel en meterkast met moderne groepen. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin tevens te bereiken.
Van de bijkeuken is eventueel een slaapkamer te realiseren.
Badkamer met ruime inloopdouche, badkamermeubel met vaste wastafel en designradiator. Separate toiletruimte met staand closet en wasfontein.

1e verdieping:
Overloop met vaste kastenwand, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met Velux-dakraam, toegang tot balkon en berging achter de knieschotten en 2 slaapkamers voorzien van een dakkapel.
Ook op deze verdieping is de vloer belegd met fraaie houten vloerdelen en zijn de wanden strak afgewerkt.

2e verdieping:
Via luik op overloop met vlizotrap bereikbare bergzolder.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 1960. Perceel: 210 m². Inhoud: ca. 433 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 5 m². Externe bergruimte: 12 m².
Verwarming: Intergas HR-combi, bouwjaar: 2021. Isolatie: gedeeltelijk muur- en dakisolatie en deels isolatieglas. Energielabel: F. Bijzonderheden: levensloopbestendig wonen mogelijk.

lees meer +
€ 369.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lange Molenstraat 6 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 369.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    110 m²
  • Perceeloppervlakte:
    210 m²
  • Inhoud:
    433 m³