Keizer Ottostraat 60, BORCULO

LUXE EN COMFORTABEL WONEN OP DE BEGANE GROND!

Bent u op zoek naar een moderne woning met alle belangrijke voorzieningen op de begane grond. Ontdek deze royale, geschakelde semi-bungalow met carport en vrijstaande berging! Een moderne en lichte woning waar comfort en ruimte centraal staan. Geniet van het tuingerichte woonconcept met een slaap- of werkkamer en eigen badkamer op de begane grond; ideaal voor wie gemak en luxe wil combineren.
De zonnige achtertuin, perfect gelegen op het zuiden, biedt volop privacy en ontspanning met eigen toegang, een vrijstaande stenen schuur/berging en diverse terrassen. Gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Borculo, op loopafstand van zowel het centrum als de natuur van rivier de Berkel en het omliggende buitengebied.
Een unieke kans voor wie comfortabel, gelijkvloers en modern wil wonen in een rustige, maar toch centraal gelegen omgeving. Kom zelf de luxe ervaren!

PERCEEL:
Deze strak vormgegeven voor- en zijtuin, waarin split en bestrating naadloos worden afgewisseld. De speelse bol acaciabomen en strakke klimopblokken geven de tuin een moderne uitstraling. Parkeren is geen probleem dankzij de ruime carport en eigen oprit voor uw auto.
De achtertuin, ideaal gelegen op het zonnige zuiden, is een oase van rust. Met meerdere terrassen, waaronder een terras met overkapping voorzien van ingebouwde lichtspots in het plafond; geniet u hier van ieder moment van de dag. De tuin is verder ingericht met een mix van bestrating, een gazon en borders vol struiken en planten.
Kortom, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven in een rustige omgeving.

INDELING:
Begane grond:
Hal, meterkast. Toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met een trapkast, een schuifpui. Open woon- eetkeuken met inductie kookplaat en 1 wok brander, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron- oven, koel- vrieskast een granietaanrechtblad. Tweepersoonsslaapkamer of werkkamer met toegang badkamer. Badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Hal, woon- eetkamer en keuken voorzien van siergrind. Bijkeuken met witgoedaansluiting en zij ingang, carport.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers. Via overloop met buitendeur naar ruim dakterras. Badkamer met ligbad, wastafel en zwevend toilet. Via vlizo trap kunt u naar de 2e verdieping; bergzolder.

2e verdieping:
Via vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 2005. Perceel: 481 m². Inhoud: ca. 602 m³. Woonoppervlakte: ca. 154 m². Externe bergruimte: ca. 16 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 61 m². Verwarming: Nefit HR 107 (bouwjaar: 2005)
Isolatie: volledig geïsoleerd en HR++ glas, muur, vloer, dak. Energielabel: A. Bijzonderheden: vrijstaande stenen schuur, dakterras, overdekt terras.

lees meer +
€ 500.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Keizer Ottostraat 60 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 500.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2005
  • Woonoppervlakte:
    154 m²
  • Perceeloppervlakte:
    481 m²
  • Inhoud:
    602 m³