Keizer Ottostraat 1, BORCULO

VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW EN LEVENSLOOPBESTENDIG
Aan de rand van Borculo op de hoek van een rustig woonerfje ligt deze vrijstaande
semi-bungalow met vrijstaande stenen garage, carport, schuurtje en fraai aangelegde tuin rondom.

De aanwezige spouwmuren van de woning zijn na geïsoleerd, het dak is grotendeels na geïsoleerd en de woning is op de begane grond voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen bezet met HR++ glas en de ramen van de woonkamer zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

Het mooie Achterhoekse buitengebied en de kronkelende rivier de Berkel liggen op steenworp afstand en Borculo kent een leuk centrum met een compleet en gevarieerd winkelaanbod……..wat wilt u nog meer?

PERCEEL
De woning staat op een mooie rechthoekige kavel met een mooi aangelegde siertuin, een fraaie groene grasmat en er is nog plek voor een moestuintje.

Er is een vrijstaande stenen garage aanwezig met zolder en de garage is voorzien van elektra, c.v., koud en warm water en riolering.
De auto kan gestald worden onder de aanwezige carport, maar deze kan natuurlijk ook de garage in.

Verder is er nog een schuurtje aanwezig, handig om in te klussen of te gebruiken als extra bergruimte.

INDELING
Begane grond: Entrée, hal met vide. Moderne toiletruimte voorzien hangcloset en wasfontein. Meterkast met 8 moderne groepen en vaste kast.
Doorzonwoonkamer met grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen en schouw voorzien van gaskachel welke voor extra warmte kan zorgen.
Half open keuken met keurige hoek opgestelde keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur te weten: gaskooktoestel, afzuigkap (2022), koelkast, combi-ovenmagnetron en vaatwasser(2022). Via de keuken is de achtertuin bereikbaar.
Slaapkamer met vaste kast, goed verzorgde badkamer met ligbad, inloopdouche, badkamermeubel met vaste wastafel en designradiator.
Van de originele 2e slaapkamer is een praktische bijkeuken gerealiseerd met vaste kast, aansluitingen van het witgoed en opstelling van HR-combiketel. Ook vanuit de bijkeuken is de achtertuin te bereiken.
1e Verdieping: Overloop, 2 ruime slaapkamers met veel bergingsmogelijkheden achter de knieschotten en 1 slaapkamer is voorzin van een vaste wastafel.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1971. Perceel: 507 m². Inhoud: ca. 480 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Externe bergruimte: ca. 34m².
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 27 m². Nefit HR-combi(bouwjaar: 2020). Muur- en dakisolatie en HR++ glas. Energielabel C. Bijzonderheden: levensloopbestendige woning.

lees meer +
€ 425.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Keizer Ottostraat 1 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1971
  • Woonoppervlakte:
    114 m²
  • Perceeloppervlakte:
    507 m²
  • Inhoud:
    480 m³