de Maat 12, BORCULO

RUSTIG WONEN NABIJ VEEL VOORZIENINGEN

Fijn wonen in een uitgebouwde hoekwoning met carport, 2 bergingen, overdekt terras, voor-/ en achtertuin, gelegen aan een rustige weg op steenworp afstand van winkels en het centrum van het Achterhoekse Berkelstadje Borculo.

Dit goed onderhouden huis is in de loop der jaren flink onderhanden genomen en verduurzaamd. Zo is bijvoorbeeld de woning aan de achterzijde uitgebouwd en is de keuken vergroot met een praktische bijkeuken, is er een extra schuur en carport bijgebouwd en een royaal overdekt terras. Daarnaast is er een vaste trap naar de zolder gecreëerd en is er op de zolderverdieping een dakkapel geplaatst.

Kortom een bezoekje aan deze fijne plek is zeker de moeite waard.

PERCEEL
Aan de voorzijde van het perceel is een onderhoudsarme voortuin aangelegd met borders en beplanting. Naast de woning bevindt zich een flinke oprit met carport waar gemakkelijk 2 auto’s gestald kunnen worden.
De besloten tuin aan de achterzijde ligt op het westen en is voorzien van een langszij door de aangebouwde berging en een achterom.
Verder is hier een ruim en robuust overdekt terras gerealiseerd waar je heerlijk kunt genieten van je vrije tijd.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal, provisiekast, toiletruimte voorzien van modern hangcloset en wasfontein. Moderne meterkast met aansluitingen ten behoeve van de nutsvoorzieningen en glasvezel.
Royale doorzonwoonkamer met grote raampartijen en schuifpui die toegang geeft tot de achtertuin. In de woonkamer is een airco aanwezig die kan koelen en verwarmen.
Open keuken met keurige keukeninrichting (2020) met alle benodigde inbouwapparatuur te weten: koelkast, vriezer, inductiekooktoestel, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en close in boiler. Handige bijkeuken in de uitbouw met plavuizen op de vloer en aansluitingen van het witgoed.

1e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers. In de hoofdslaapkamer is de 2e airco aanwezig.
Goed verzorgde en geheel betegelde badkamer met ligbad (Whirlpool), inloopdouche, vaste wastafel met 2 kranen en
2e hangcloset.
Alle ramen op deze verdieping zijn voorzien van rolluiken.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare royale open zolderruimte. Deze ruimte is in 2019 vergoot met een dakkapel en tevens voorzien van een rolluik en airco. Hierdoor is deze ruimte goed te gebruiken als extra kamer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1967. Perceel: 231 m². Inhoud: ca. 442 m³. Woonoppervlakte: ca. 119 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 8 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 30 m². Externe bergruimte: ca. 14 m².
HR CV-combiketel CW5(bouwjaar:2020). Isolatie: volledig geïsoleerd, glas en HR++ glas. Energielabel: volgt. Bijzonderheden: 3 airco’s voor koeling en verwarming.

De woning staat in "stille verkoop", de aanmelding is nog niet volledig. De inhoud en oppervlaktes zijn bijvoorbeeld geschat. Een uitgebreide fotoreportage, energielabel en meetrapport volgen.

lees meer +
€ 339.000,-kosten koper
Brochure downloaden
de Maat 12 - BORCULO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 339.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1967
  • Woonoppervlakte:
    119 m²
  • Perceeloppervlakte:
    231 m²
  • Inhoud:
    442 m³